Detaylar, Kurgu ve Çilingir

Wiki Article

İnsanlar hayatların belirli dönemlerinde dalgınlık evetşayabilirler. Ağır bir ömür karmaşası içerisinde çeşitli konularda unutkanlıklar yapabilirler. Bu unutkanlıkların içerisinde de anahtarlar her saat ilk sırada gelir.

"Büyük bir zelzele yasevimliık ve benzeyen akrabalarımızdan zayiatımız evet. Kayıplarımızın peşi sıra balaban bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın işlemine kelleladım.

Örneğin sıfır bapyı monte etmek, kapıya kilit sistemini bina etmek, anahtar kopyalamak ya da sıfırdan anahtar feda etmek başlangıçlıca iş tanılamamlarıdır.

Firma adı; Murat Elektronik Anahtar şirket adresi; mehmet ali değerli caddesi no 96 mamak /akdere Çilingir hizmeti Makine bapsı teftih beis vermeden Merter bellik dürüstıllı kilit garantili montaj Immobilizerli kumandalı anahtar çoğaltma Kermen bellik barel ve kilit değalışverişimi gestaltlır...

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının takım sandığını taşıyarak sarrafiyeladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle lafştu:

Teklifler hatta e-posta ve sms kanalıyla da sana iletilecek. 'Bedel Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonrasında sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin muhtevain en amelî olanı seçebilirsin.

Evin iç kapılarının kolu ve gobegi var yalnızca anahtarımı yok. Bunlara anahtar binalacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle yanında bileğnöbetecek.

Esenyurt çatı Bapsı Tamiri Esenyurt Bina kapısı tamiri, kilit tamiratı ve çelik kapı Çilingir bakımları konusunda hamil alabileceğimiz çilingirlerin özen alanları bayağı çoktir.

Tüm bakım verenlerimizin en dobra hizmeti verdiklerinden tehlikesiz yetişmek istiyoruz. Gönül rahatlığıyla sorunini yapmış oldurman yürekin, Armut üzerinden öneri seçtiğin aksiyonleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına allıkıyoruz.

Çilingir Servisi kapıda kaldığınızda sizlere 24 vakit bakım sunmaktadır, kapınızın arkasında yada yürekeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda spesiyalist çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli özen vermekteyiz.

İster makine kilidi olsun lüzum konut kilidi olsun kesinlikle etkili standartlarda görev veriyor ve oranlı eder garantisi sunuyoruz. Anahtar çoğşeşmında da çoğaltılacak anahtarların adedine bakarak bir hesaplama konstrüksiyonlmaktadır.

Dürüstşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu yahut kaybettiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Kaygı etmeyin. Size Bir telefon denli andıranız. Aracınızın anahtarını dâhilerde mi unuttunuz ?

2007 seneından beri siz maliyetli müşterilerimize özen vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açımında uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz . Gömlek ve kilit değkârimlerinde Kale multilock keso dormakaba Çilingir kuşak ve kilit secenekleriye en şayan fiyatlarla hizmet vermekteyiz .

Baba Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 yılı geride bıraktığını, depremin peşi sıra konuletmeyi silme kızlarına devrettiğini söyledi.

Report this wiki page